ČLÁNEK - Zahradní slavnost 2022

07.07.2022 09:09

Elvis Presley vystoupil na nádvoří zámku

Spolek Nový zámek z. s. Chodová Planá připravil na sobotu 18. června 2022 od 15 hodin 2. ročník „Zámecké zahradní slavnosti“.

Programem provázel sympatický Olda Burda, který měl také pro přítomné posluchače připraven zábavný kvíz. Nejlepší posluchače obdaroval kupóny, za které si mohli v našem občerstvovacím stánku vybrat občerstvení dle vlastního výběru. Opět byl připraven pro nejmenší děti i skákací hrad, který byl v jejich obležení po celou dobu akce.

Vystoupení předškoláků

Úvodem celého programu bylo vystoupení dětí z Mateřské školy v Chodové Plané. Předškoláčci, kterých vystoupilo 23, tančili a zpívali se školními taškami na zádech, aby natrénovali až půjdou v září do opravdové školy. Nejkrásnější byla školková písnička pro paní učitelky, některým z přítomných rodičů a prarodičů ukápla slza dojetím. Děti byly úžasné, děkujeme jim a hlavně paním učitelkám.

Rocková kapela Dobiboyz

Poté vystoupila chlapecká bigbeatová kapela „Dobiboys“ ze ZUŠ Dobřichovice. Kluci ve věku 13 let to rozjeli naplno. Tato mladá skupina má velmi dobře našlápnuto do hudebního světa. Obecenstvo tleskalo, kapela musela přidávat další melodie.

Elvis Presley i DM Band

Překvapením pro nás všechny byla hudební produkce Elvis Presley-revival. Tato show byla kultivovaná, milá, jako by opravdu přišel Elvis mezi posluchače. Koncert neměl chybu , lidé se po vystoupení se zpěvákem fotili na památku.

Po té přijeli zahrát známá country kapela „ Crazy Horses.

Na závěr programu vystoupila populární hudební skupina DM Band – Martin a Diana. Přítomní tančili, bavili se, nic jim nescházelo. Bylo příjemné počasí, nechybělo dobré jídlo a pití.

Členové spolku měli vše parádně připravené. Akce se nám povedla na výbornou a těšíme se na další setkání s vámi.

Slávka Janochová