Dokopná 2018 zápis + foto

20.08.2018 09:20

Bramborové placky na zámku v Chodové Plané

Opět po roce dne 18. 8. 2018  pořádal Nový zámek z.s. Chodová Planá  již VI. ročník „DOKOPNÉ“ v areálu  místního zámku.

Členové spolku pekli výborné bramborové placky s povidly nebo se zelím a to celkem z 35 kg brambor. Řada místních i návštěvníků zdaleka si na nich velmi pochutnala. A to, že se pravidelně vrací a každý rok si tuto akci nenechají utéct znamená, že bramborové placky si již získaly dobrou pověst v širokém okolí. A nejen placky, ale také i ostatní občerstvení bylo našimi členy spolku báječně zajištěno. Za to vše jim patří velký dík!

Na ploše před zámkem nám hrála k poslechu jako každým rokem country kapela „Crazy Horses“. Při krásném počasí se přítomní dobře bavili.

 Byla zde opět výstavka včelařských potřeb a ČSZ zde vystavoval své zahrádkářské výpěstky. Vítězové za to obdrží na své zahrádky koňský hnůj.

Na „Dokopné“ byl zajištěn stánek pro šikovné děti. Zkušení lektoři je vedli k jejich tvořivé zábavě, např. výroba různých ozdob, papírových maňásků apod. Děti se vyřádily i na skákacím hradu.

Na asfaltové ploše místního zámku byla vystavena historická vojenská auta pohraniční stráže, která byla obložena hlavně malými a velkými kluky. Děkujeme panu Kvasničkovi a spol. za účast.

Sobotní dopoledne se vydařilo. Děkujeme všem, kteří se na naší „Dokopné“ podíleli.

Zapsala: Slávka Janochová

 

 

 

 

fotogalerie zde:

zamek-chododova-plana.rajce.idnes.cz/dokopna_2018/