Vánoční zpívání článek

05.01.2022 10:00

Zámecké vánoční zpívání se přeci jen konalo

Spolek Nový zámek Chodová Planá pořádal dne 18. 12. 2021 od 17 hodin 8. ročník koncertu „Vánočního zpívání“.

Covidová situace nám naštěstí dovolila vánoční koncert uspořádat jako jednu z mála předvánočních akcí v celém okolí. A nejen to, i počasí bylo v ten večer nadmíru příznivé. Vánoční atmosféru vykouzlilo i prostředí zámecké zahrady.

Členové spolku v sobotu dopoledne postavili stany, uvařili čaj, napekli cukroví, které zdarma rozdávali všem návštěvníkům akce, a vánočně vyzdobili balkón zámku. Z tohoto místa měla hudební skupina DM BAND i Adélka Drexlerová, která hudební koncert zahájila, krásný výhled na obecenstvo. Večerní osvětlení bylo velice působivé, zámecká budova zářila.

Vánoční koledy a písničky od Lucie Bílé, Karla Gotta, Petra Bendeho, Václava Neckáře aj. si přítomní návštěvníci zpívali spolu s kapelou. Hudebníkům děkujeme, jejich vystoupení o zlatém adventním víkendu mělo své kouzlo. Lidé si po skončení vystoupení vzájemně popřáli vše krásné do nového roku 2022.

Chtěli bychom touto cestou poděkovat našim sponzorům za materiální a finanční podporu našich akcí pro širokou veřejnost v roce 2021. Jmenovitě jsou to: Pflaument Investment s.r.o., AFR – zemní práce s.r.o., Zemní práce Karel Benda, Vodakva, Městys Chodová Planá, ElisVet s.r.o., Jiří Hýsek, Auto Červený, Luboš Těšínský.

Vážíme si každé spolupráce s Vámi. Slávka Janochová