zámecké zahradní slavnosti 2021 - článek

19.06.2021 10:27

Premiéra „Zámecká zahradní slavnost“

Členové spolku Nový zámek Chodová Planá z. s. pořádali v sobotu 12. června od 15 hodin v zámeckém areálu pro veřejnost premiérově „Zámeckou zahradní slavnost.“

Tato akce se velice povedla díky bohatému programu, který svým písničkovým i aerobickovým vystoupením zahájily děti z MŠ Chodová Planá. Poté se představil folklorní soubor „Rozmarýnek“ ze ZUŠ Mariánské Lázně s pásmem písní a tanců. Při krásném počasí přišlo opravdu hodně diváků a užívali si tuto atmosféru plnými doušky i s hudební kapelou „Žlutý pes“ – revival. To se přidávali i tanečníci.

Nakonec až do setmění hrála hudební skupina DM BAND. Slovem celým odpolednem provázel sympatický Olda Burda, který měl připravené soutěže a kvízy s odměnami pro děti a jejich rodiče. Se soutěžemi celé odpoledne bavila děti i firma EKOKOM. Nejmenší dováděli ve skákacím hradu a ti větší stavěli hrady z písku.

Velké D Í K Y patří členům spolku Nový zámek za jejich čas, energii a dobrou náladu, kterou přispěli opět k tomu, že zámecký areál po tak dlouhé době znovu ožil. Jejich stánek s občerstvením byl neustále v obležení přítomných diváků, organizace celé akce byla báječná.

Také děkujeme všem sponzorům, kteří umožnili uskutečnění této akce.

Slávka Janochová